Apliko!

Link Academy është një nismë e Z.Agron Shehaj, sipërmarrës i suksesshëm dhe aktivist shoqëror dhe politik, i përkushtuar për t’i krijuar mundësi çdo të riu me potencial që është në kërkim të një pune ose karriere.

Akademia është e strukturuar në labs (laboratore), si një përqasje e re në mësimdhënie dhe studim në fushat e Marketingut Digjital dhe kulturës së Mediave Sociale.

Ju falenderoj që i besuat mbështetjes tonë. Nëse po kërkoni për një mundësi në jetë, do të gjeni më shumë se një. Nëse ju duhet një formim, do t’ju jepet një “masterclass”. Dhe gjithçka do të jetë falas. Një platformë për edukimin, një mundësi për jetën, një ndjekje e lumturisë që meriton secili prej jush.
Mirë se erdhët në Link Academy.

MISIONI YNË

Të ofrojmë falas një formim cilësor, i cili ndryshon jetën e kujtdo që ëndërron një nga profesionet e së ardhmes.